С палмова диета отслабват и се подмладяват световни и български звезди

Знаете ли, че иконата на красотата Анджелина Джоли, любимката на българските зрители телевизионната водеща Ани Салич, ангелогласната Ваня Костова, супермоделът Наоми Кембъл, носителят 2 пъти на Оскар Том Ханкс и Аштън Кътчър имат нещо много общо?

Това е страстта им към една подмладяваща и вталяваща напитка. Ройтерс разкри тайната на световните звезди – палмовата диета. С нея те изчистват тялото от токсините, свалят излишните килограми и поддържат младежката си визия. Ето какво писа Ройтерс: „те прилагат програма, при която оцеляват 2 седмици само на швейцарския палмов сироп „Madal Bal”, лимон и пипер.” „Използвам три пъти в годината палмовата диета, това ме поддържа в добра форма“, споделя Наоми Кембъл в „Шоуто на Опра Уинфри”. Анджелина Джоли прилага палмовия детокс като част от подготовката си за снимки за филмите. Аштън Кътчър поддържа не само теглото, а и здравето си с палмовия концентрат. Защото Мадал Бал изхвърля отровите от храносмилателната система и зарежда организма с всичките му необходими минерали и витамини.

Палмовата диета е патент не само на световните звезди. От няколко години я прилагат и български знаменитости, благодарение на „Център Гарабитов“. Любимката на българските зрители, водещата на новините на Нова телевизия Ани Салич в изявление във vesti.bg на 21 август 2013 г. посочва, че е свалила повече от 9 килограма, само за две седмици с палмовия сироп Мадал Бал. За съжаление името на популярната тв водеща в момента се използва неправомерно от десетките производители на кленов сироп. В статията за „вести.бг“ Ани Салич споделя, че именно в „Център Гарабитов“ е научила за Мадал Бал и оттам се е снабдила с палмовия сироп.

Ангелогласната Ваня Костова и талантливият и син Боян Михайлов, също не веднъж са коментирали по медиите невероятните качества на натуралния дървесен сироп. Почитатели на швейцарската програма са и легендарните ни спортисти - Армен Назарян, Станка Златева, Серафим Бързаков.

Защото универсалната напитка, за разлика от други диети, е природно средство не само за редукция на теглото, а и зарежда с енергия и сила, и подмладява. Това се дължи на уникалното съчетание на висококачествените сокове от 5 вида азиатски палми. „Мадал Бал” води началото си от оригинална натурална диета, създадена преди повече от 40 години от хавайския природолечител Стенли Броугс. Тя е изследвана, допълвана и усъвършенствана от швейцарския специалист д-р К. А. Бейер. След многобройни клинични опити той установява изключителните здравословни свойства на дървесните сокове, съдържащи се в азиатските палми.

При прилагането на „Мадал Бал” върху пациенти-доброволци, изследователите наблюдават трайно телесно изчистване, намаляване на излишните килограми, премахване на старите и болни клетки, както и на токсините, ускорена генерация на млади клетки, забавяне процесите на стареене, многократно повишена жизненост.

Екипът на списание ELLE констатира на заглавната страница на списанието: “Ние опитахме това изчистване и то работи! Дава почивка на тялото от всичко, прави те по-стегнат, чувствайки се пречистен и изглеждаш видимо подмладен”.