Преди да посетя центъра бях скептично настроена. Не проумявах как бих издържала 10 дни само с коктейла. За моя радост установих, че коктейла е приятен на вкус и няма да ми е толкова трудно.

Изненадата при мен беше много голяма, защото 20 год. бях на терена, представете си какви натоварвания съм имал и съм един от рекордьорите по брой изиграни мачове. Никога не съм предполагал, че няма да мога да се качвам и слизам по стълбите.

Тук си върнах надеждата за живот, продължавам да свалям ден след ден, правя упражнения и имам страхотен тонус. Намалих цигарите, свалих кръвното, станах по-подвижна, и всяка сутрин идвам с огромно желание на матрично-ритъмна терапия, за да се срещна с Елена, Криси, Митко, д-р Илиева, Васко, не напоследно място с г-н Гарабитов.

Казвам се Стефани Кръстева от гр. Варна. Занимавам се с оперно пеене в музикалната академия в София (това не беше много по темата, но както и да е, ха-ха).

През 2011 г. посетих г-н Гарабитов. До този момент имах проблеми с теглото, спането, цикъла и най-вече самочувствието. Искам да изкажа искрените си благодарности към него, помогна ми да преодолея проблемите си. Отслабнах с 60 кг. Спях спокойно, нямах здравословни проблеми.

Сърдечно Благодаря на г-н Гарабитов и целия екип на центъра, за това че са толкова мили, всеотдайни и отворени да помагат. Благодаря, че Ви има. Вие сте надежда и пътека за следване.

Преди 8 г. бях при г-н Гарабитов - с апарата на биоклетка ми оправи лявото коляно с няколко сеанса. И сега вървя нормално. Показа ми упражнения за очите. Аз съм диабетик с ретинопатия диабетика. Всеки божи ден правя упражнения за очите,имам голям напредък, виждам по-добре.

Научих за г-н Гарабитов от БТВ. Дойдох в центъра с една единствена цел – сваляне на телесно тегло. И това стана. За шест дни свалих 9.700 кг.А немога да ви опиша как се чувствам. Всяка вечер изминавам по 1км. Без всякакви проблеми.

Там, където медицината не ми помогна, успя да ми помогне матрично ритъмната терапия. Възхитена съм от резултата и много благодарна на г-н Гарабитов и целия му екип. Особено съм благодарна на Ели Токова, която облекчи както физическата така и психическата болка. Благодаря и за отзивчивостта и многото полезни съвети, които ще изпълнявам с удоволствие.

Благодаря на целия екип на г-н Гарабитов за грижите, които полагат. И отдават цялата всеотдайност и енергия за постигане на превъзходни резултати на така жадувания и желан успех от пациентите.