„След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо Тодоров след преглед в пловдивска болница. В друга болница при молбата му да седне, тъй като не може да стои прав, лекарката му казва, че столът не е за него, а за медицинската сестра. Тогава 50-годишният мъж от Първомай, който тежи 276 кг при височина 170 см и има бъбречни проблеми решава да се довери на алтернативни методи.

Немски апарат за космонавти спира болката във врата, гърба и кръстаНяма човек, независимо млад или стар, който поне веднъж в живота си да не е изпитал болка в ставите, костите, мускулите, схващания на врата, на мускулатурата, проблеми в гърба. Особено при смяна на сезоните, при застудяване, както е в момента. „Започва да ме върти коляното, времето ще се промени” – прогнозират с точността на барометър по-възрастните хора. И започват да гълтат с шепи лекарства, за да спрат болката.

Знаете ли, че любимката на българските зрители телевизионната водеща Ани Салич, ангелогласната Ваня Костова, супермоделът Наоми Кембъл, носителят 2 пъти на Оскар Том Ханкс и Аштън Кътчър имат нещо много общо? Това е страстта им към една подмладяваща и вталяваща напитка. Ройтерс разкри тайната на световните звезди – палмовата диета. С нея те изчистват тялото от токсините, свалят излишните килограми и поддържат младежката си визия. Ето какво писа Ройтерс: „те прилагат програма, при която оцеляват 2 седмици само на швейцарския палмов сироп „Madal Bal”, лимон и пипер.”

От 120 на 20 единици прием на инсулин на ден, тегло от 227 на 126 килограма. Това са първите цифри, които Людмил Караянев радостно съобщава на всеки, който се интересува как може да подобри състоянието си при тежък диабет. Защото именно от тази болест страда от 2001 г. 62-годишният мъж от Тетевен. Именно оттогава, с отключването на диабета, започва напълняването. В един момент високият 175 см мъж тежи вече страшните 227 кг, получава изкривяване в коленните стави и може да се движи само с помощни средства.

Ани Салич се върна на екран след дългата си отпуска и изуми зрителите с новата си визия, със свежото и младо излъчване. Не спират коментарите, колко много е отслабнала. Водещата на новините на bTV е свалила повече от 9 килограма, само за две седмици. В момента, не само че задържа постигнатия резултат, но и продължава да отслабва. Това се дължи на подобрения метаболизъм. Резултатът е наистина впечатляващ и въздействащ. Ани е вдъхновение за много хора, които искат да отслабнат. Затлъстяването е проблем не само при възрастните, но и при децата.