Матрично-ритъмна ТерапияНашите клетки вибрират в ритъм, при условие че са в добро здравословно състояние. Щом това ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв начин, ние претърпяваме забавяне на здравословните процеси вътре в матрицата (междутъканните пространства около клетката) и задържане на нормалното движение на течностите. По този начин съответните органи на тялото спират да получа-ват достатъчно захранване, а токсичните отпадъчни продукти не се елиминират достатъчно бързо.

Антицелулитна ТерапияВибрацията на Матрично-ритъмната терапия прониква в дълбочина, в следствие на което се подобрява кръвообращението и само след няколко процедури целулитът видимо изчезва. Чрез специалната вибрация и силното механично въздействие на МаРиТе в обработваните зони, многократно се засилва микроциркулацията, разбиват се мастните капсули, стимулира се извеждането на токсините от тялото. Тази терапия подпомага проникването и действието на компонентите на антицелулитния крем.

Кислородна МезотерапияКислородна мезотерапия с 98% чист кислород, хиалурон и мултивитамини. Открийте изумителната сила на чистия кислород! Невероятна хидратация, свежест, блясък, лифтинг и антибръчки ефект. Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород, В основата на метода стои въздействието на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Мощното насищане на тъканите с кислород, допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата.

Биоптрон светлинаСветлинната терапия BIOPTRON може да се прилага както като допълнително лечение към конвенционалните медицински методи, така и като монотерапия при определени симптоми. Светлината BIOPTRON има биостимулиращ ефект: когато се прилага върху кожата, стимулира светлочувствителните вътрешноклетъчни структури и молекули. Това поставя началото на клетъчни верижни реакции и задейства т.нар. вторични реакции, които не са ограничени само до третирания участък от кожата, а могат да включат цялото тяло.

Лечебен масаж на стъпалатаAпликаторите активират точките, които са проектирани на стъпалата, като по тозиначин въздействат на всички вътрешни органи. Препоръчва се използването им сутрин, защото подобряват оросяването на крайниците, ободряват и тонизират организма. Въздействат положително при проблеми в опорно-двигателния апарат, при менструални смущения и състояния характерни за климактериума, възпалителни процеси и т.н. Стимулират имунната система.