Начин на приготвяне на подмладяващата напитка с Мадал Бал

За да направите една чаша (300 мл) от напитката за подмладяване, просто пригответе:

1. Две /2/ супени лъжици натурален сироп Madal Bal. Продуктът e произведен специално за нуждите на Програма Усещане за подмладяване. Използвани са само най-чистите съставки на дървесните сокове. Обикновените сиропи, медът и другите сладки сокове не са подходящи за Програмата. Възможно е те да попречат, дори да спрат процесите на изчистване и обновяване на организма по време на Програмата.
2. Две /2/ супени лъжици свежо изцеден лимонов сок (необходим е половин лимон). Важно е да се използват свежи лимони, а не лимонова напитка или лимонов концентрат.
3. Половин щипка лют червен пипер (или прибавете друго количество пипер по собствен вкус).
4. Смесете съставките в чаша (300 мл), след което прибавете топла или студена минерална или преварена вода.

*1 Две супени лъжици свежо изцеден лимонов сок.
*2 Две супени лъжици Мадал Бал.
*3 Половин щипка лют червен пипер.
*4 Добавете 300 мл вода.

От коктейла можете да пиете толкова често, колкото желаете. Добро е съотношението от 6 до 10 чаши (от 2 до 3 литра) на ден. Препоръчително е приемите да бъдат регулярни, на всеки 1.5-2 часа и винаги след поява на чувство за глад или отпадналост.

Тъй като ще пиете подмладяващата напитка в продължение на целия ден, може би ще е по-практично сутрин да си правите по-голямо количество от нея в бутилка от 1.5 литра (5 дози х 300 мл). По същия начин можете да приготвите и 2 бутилки (10 дози х 300 мл), което покрива изцяло дневната нужда от напитката. Ще се уверите, че е удобно, а и спестявате време.

За 10-дневната Програма ще са ви необходими около 1 до 1.5 литра (2 до 3 бутилки) Madal Bal и около 3 килограма лимони.