Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия на Мадал Бал, която се прилага от хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид изчистване на организма от токсини, се опасяват, че няма да могат да издържат 7 или 10 дни само на коктейла. Но с програмата Усещане за подмладяване това не е трудно.

Съкратената версия е изключително ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване в рамките на 3-5 дни. Програмата е подходяща за старт, а по време на детокса или в края може да прецените, дали да удължите към 5-7 или 7-10 дневните програми. Тази версия се прилага изключително успешно и ви дава един летящ старт.

Половин час преди хранене се разбърква коктейл от натураления швейцарски сироп Мадал Бал, който засища и пречиства организма. Програмата е подходяща по време на празници, когато трапезата е богата с много хапване и пийване. Кой би се лишил от примамващите вкусотии и същевременно да пази "талия"!

Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да си почива един ден седмично. Изберете който да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка Мадал Бал през този ден. Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.

Испанската версия е друг много популярен вариант на програмата Усещане за подмладяване с Мадал Бал. При него закуската и/или вечерята се заменя с 2–3 чаши от подмладяващата напитка. Това удължава естествения период за пречистване на тялото – нощното време, когато бъбреците и черният дроб са най-активни.

Много хора, които са завършили програмата Усещане за подмладяване, са толкова доволни от нея, че желаят да направят пречистването редовна част от своя живот. Цикличната версия е идеалната програма за пречистване. Тя съчетава версията Веднъж седмично с Пълната или Съкратената версия, като една от последните се прави 2 пъти годишно.