Мощен имуностимулатор
Продажна цена 639,00 лв
Цена / кг:

Естествена защита на Вашето здраве FIGURA
Система за пречистване, която мощно стимулира имунната система


Концентратите А1, А2, А3 са енергийна имуномодулаторна субстанция, предназначена за бързо пречистване на целия организъм: стомашно-чревния тракт (от глисти, дългогодишни отлагания, шлака), от токсини, радионуклиди, йони на тежки метали, черния дроб, бъбреци, кръвта. При употребата на концентрати се възстановяват дефицитните хранителни вещества. Укрепването се основава на това, че самият концентрат от екстракти на билки и хуминови вещества може да прочисти, възстанови и подмлади организма. От каквито и болести да страдат хората – било то храносмилателна система, бял дроб, сърце, стави, бъбреци, хормонални разстройства, мозък или нервна система, кожа, детски болести, инфекциозни, онкологични, гинекологични, както и ранна старост, в имаме силите да променим ситуацията. Ако ние просто създадем на своя организъм нормални условия, снабдим го с всички необходими микроелементи, то всички болести ще се махнат от човека, като ненужна люспа. Нашите болести са предимно резултат от невежеството на нас самите.

Мощен имуностимулатор FIGURA - A1 Концентрирана напитка А1 се разрежда на порции в съотношение 50 мл концентрат в 1,5 литра вода. Приготвената напитка се приема по 100 мл три пъти на ден 10-15 минути преди хранене, в течение на 30 дни. След преминаване на курса на пречистване на червата с помощта на системата А-1, която съдържа в състава си 25 от най-важните микро и макроелементи, Вие след две-три седмици напълно ще прочистите тънките и дебелото черво от многогодишна слуз, отлагания на камъни и паразити.
При това микрофлората на червата се съхранява напълно. Но най-важното – ще се възвърне Вашето здраве. Прочистете се и бъдете здрави!


Мощен имуностимулатор FIGURA - A2 Концентрираната напитка А-2 се разтваря в 1 л вода или се разтваря на порции, например, 165 мл от напитката в 335 мл вода. През целия курс, приготвената напитка се употребява три пъти по 500 мл с десетдневно прекъсване. За пръв път напитката се приема на десетия ден след започването на курса. На десетия ден сутринта на гладно в течение на 20 минути трябва да приемете 500 мл приготвена напитка А-2. (За омекотяване на вкуса може да се добави изцеден сок от един лимон на 500 мл готова напитка).


Мощен имуностимулатор FIGURA - A3 Концентрираният разтвор А3 (0,5 мл) се разрежда в 2,5 или 3 литра питейна вода. Питейната вода от централния водопровод първо трябва да преварите, да изстудите и едва след това да разтваряте в нея разтвора. С приготвения разтвор през ден по време на целия курс трябва да се правят прочистващи клизми по 200 мл преди сън.

Техника на клизмите - въведете в червото 200 мл приготвен разтвор, след което легнете на гръб и приповдигнете таза си или вдигнете краката си зад главата – в една от тези пози трябва да престоите от 30 до 60 секунди. След това легнете и се обърнете на дясната страна – в това положение трябва да лежите не по-малко от 10 (най-добре 15) минути, след което станете и отидете до тоалетна.
Техника на клизмите

Стимулиращата система на дебелото черво
Схема на болестите
На рисунката е показана стимулиращата система на дебелото черво:

 1. Този участък стимулира щитовидната жлеза;
 2. Черен дроб;
 3. Жлъчка;
 4. Сърце;
 5. Бял дроб;
 6. Стомах;
 7. Далак;
 8. Панкреас;
 9. Надбъбречна жлеза;
 10. Бъбреци;
 11. Полови жлези;
 12. Яйчници;
 13. Пикучен мехур;
 14. Простата, влагалище;
 15. Полови органи;


Научете още информация за Мощен имуностимулатор FIGURA тук