Поръчаните стоки ще бъдат доставени на посочения от потребителя адрес за доставка. Обикновенно доставката отнема от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. Всички поръчки направени по телефона и през сайта са с безплатна доставка за сметка на изпращача - Център Гарабитов.

Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за транспорта, както и таксата за наложен платеж.
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни.
Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.
Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.

Център Гарабитов запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката без да предупреждава предварително потребителя, стига това да не променя цената, срока, както и начина на доставка. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма. Към момента използваме услугите на фирмите „Спиди“, а в някои случаи и „Еконт“.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от потребителя начин и според посочените срокове. Център Гарабитов запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя при наличието на спциални обстоятелства.