Ние, изглежда, сме изгубили вяра в собствените чудотворни подмладяващи сили на нашето тяло и търсим облекчение на нашите болки не чрез елиминиране на техните причинители, а чрез приемане на добавки под формата на лекарства и различни стимуланти. Най- често тези лекарства "лекуват" просто симптомите на болестта, без да атакуват корена на проблема. Резултатът е потискане на болестта по-дълбоко в нашата система, което води до по- късното и повторно появяване под същата или друга форма.

Програмата Усещане за подмладявне не е разработена за лечение на специфични болести, а за да помогне за отстраняването на корена на болестта чрез изхвърляне на натрупаните отпадъчни продукти, токсини и слуз. Въпреки че не е лечебна терапия, Усещане за подмладяване има редица случаи на излекувани от настинка и грип, а също така и от язва. Програмата укрепва имунната система и тялото придобива силна защита срещу възможни бъдещи заболявания.

Ако вие сте болни и имате твърде малко енергия, би трябвало да се консултирате с вашия личен лекар, преди да започнете Усещане за подмладяване. При някои обстоятелства е препоръчително да се започне с 2 или 3 дневна програма, която по-късно може да бъде удължена, след като силите ви бъдат възстановени.Събиране на Madal Bal