Антицелулитна Терапия

Антицелулитна ТерапияВибрацията на Матрично-Ритъмната Терапия прониква в дълбочина, в следствие на което се подобрява кръвообръщението и само след няколко процедури, целулитът видимо изчезва. Чрез специалната вибрация и силното механично въздействие на МаРиТе в обработваните зони, многократно се засилва микроциркулацията, разбиват се мастните капсули, стимулира се извеждането на токсините от тялото. Тази терапия подпомага проникването и действието на компонентите на антицелулитният крем.

// прочети още
 
Матрично-ритъмна Терапия

Матрично Ритъмна ТерапияНашите клетки вибрират в ритъм, при условие, че са в добро здравословно състояние. Щом това ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв начин ние претърпяваме забавяне на здравословните процеси вътре в матрицата (междутъканните пространства около клетката) и задържане на нормалното движение на течностите. По този начин съответните органи на тялото спират да получават достатъчно захранване, а токсичните отпадъчни продукти не се елиминират достатъчно бързо.

// прочети още
 
Кислородна мезотерапия

Кислородна МезотерапияКислородна мезотерапия - защо се налага тя? Какъв е механизмът на терапията? Кислородният апарат има приложение в дишане с наситен кислород, впръскване на кислород под налягане в кожата, което има подмладяващ ефект, апаратът се използва и за дишане и за лице, кислородната струя се насочва чрез един пистолет и така се насища кожата – става по-млада. Какво се постига? Каква е разликата между класическата мезотерапия и кислородната? Прочетете още за кислорната мезотерапия..

// прочети още
 
Светлинната терапия BIOPTRON

Биоптрон светлинаСветлинната терапия BIOPTRON може да се прилага както като допълнително лечение към конвенционалните медицински методи, така и като монотерапия при определени симптоми. Светлината BIOPTRON има биостимулиращ ефект: когато се прилага върху кожата, стимулира светлочувствителните вътрешноклетъчни структури и молекули. Това поставя началото на клетъчни верижни реакции и задейства т.нар. вторични реакции, които не са ограничени само до третирания участък от кожата, а могат да включат цялото тяло.

// прочети още
 
Лечебен масаж на стъпалата по методика Гарабитов

Лечебен масаж на стъпалатаПроцедурите се правят със специален апликатор, върху който се стои по 15 секунди на ден. Може да се стигне и до минута и половина – две или три минути. Това са пластмасови пластинки с малки шипчета-бодлички, които обхващат стъпалата, върху които са проектирани всички наши органи. Когато стъпваме върху апликатора, всъщност става директен масаж върху тях. Един месец през ден, почива се 15 дни и пак се повтаря, ако е необходимо. Желателно е да се прави два – три пъти в годината.

// прочети още