Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Лекарка разказа по Нова как лесно намали наполовина теглото сиСваляне от 116 на 55 кг и поддържането им вече 6 години. Без операции, без увисване на кожата и без йо-йо ефект! Как се постига това обясни в „На кафе“ по Нова телевизия ас. д-р Стиляна Кръстева. 28-годишната лекарка по дентална медицина и Иван Гарабитов, човекът, помогнал и да изхвърли 61 кг - буквално едно човешко тяло, гостуваха днес в предаването на Гала. Двамата демонстрираха..

Отслабване и подмладяване с методика Гарабитов в СПА комплекс Островче 19-24 априлЦентър Гарабитов организира пакет за отслабване и подмладяване по методика Гарабитов в СПА комплекс Островче от 19 до 24 април 2015. Пакета включа 5 нощувки - настаняване в единична стая, 4 броя Матрично-Ритъмна Терапия всяка с продължителност 50 минути, детоксикация..

8 здравословни подаръка за 8-ми март поднася ГарабитовПо случай международния ден на жената 8-ми март Иван Гарабитов, българският гуру в здравословното отслабване, и екипът на център „Гарабитов“ ще поднесат 8 подаръка, подпомагащи здравето и младостта, на обща стойност 800 лв. Всеки поръчал сиропа Мадал Бал от 5-ти до 10-ти март чрез сайта www.garabitov.bg или по телефона участва в томболата, която ще бъде изтеглена на 11-ти март.

5 лесни правила за здраве и младостЧовек обикновено сам си причинява проблемите, лесно е да си увредим организма, трудно е да го излекуваме, да го възстановим. Това казва Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и известен последовател на йога, създател на уникалната българска методика за здравословно отслабване и подмладяване, помогнала на хиляди да си върнат нормалното тегло.