Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

От 1-ви март стартира оздравителна йога програма за начинаещи в Център Гарабитов

Уважаеми клиенти, от 1-ви март (вторник) стартира оздравителна йога програма за начинаещи в зала Шри Чинмой, ул. “Академик Петър Динеков“ 10 – Пловдив. Всеки вторник и четвъртък от 18.00-19.30 часа - Предварително записване: 032 693 694 и 0899 915 704. Очакваме ви :-)

Немската терапия МаРиТе лекува диабетно стъпало и спасява от ампутация

В България има около 500 000 души, които страдат от диабет, а годишно над 130 българи се подлагат на ампутация, вследствие на диабетна полиневропатия, или диабетно стъпало. Може ли да се помогне на човек с обхванат от гангрена крайник, да не се стига до крайната мярка – ампутация? Да, мисията е възможна, доказа още преди 8 години немският изследовател и доктор по медицина д-р Улрих Рандол. Тогава той демонстрира, че проблемът може да се реши и без операция, като помогна на д-р Масаро Емото – световноизвестния изследовател, автор на бестселърите „Послание на водата” и „Тайното послание на водата”.

Ядеш и отслабваш по швейцарски на Коледа

Обездвижването през студените зимни месеци, обикновено добавят към теглото ни минимум 2-3 килограма. А и идват Коледа и Нова година, както и много именни дни. Все хубави поводи за богата трапеза с много хапване и пийване. Да задържим килограмите си през празниците, а защо не и да отслабнем, докато похапваме, е възможно с изпитаната и утвърдена швейцарска програма „Ядеш и отслабваш" с палмовия сироп „Мадал Бал“. В България „Мадал Бал“ е известен повече като част от методиката за здравословно отслабване на Иван Гарабитов.

Коледно намаление -30% на всички продукти BIOROSE, Figura и Натурални води

Коледно намаление -30% на всички продукти от серията BIOROSE, Figura и Висококачествени Натурални водиПо случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници имате възможността да пазарувате от продуктите BIOROSE, Figura и Висококачествените Натурални води с отстъпка -30% за всеки един продукт. Промоцията е валидна от 16 декември 2015 година до 1 януари 2016 година.

Как с авангардни пости Ваня Костова сваля трайно килограми

Коледните пости топят ли килограми? Категорично „да“, казва Ваня Костова и споделя личния си опит в това отношение. „Моят начин на постене сигурно ще прозвучи за мнозина доста авангардно. От 15 ноември, през първите 20 дни, изключвам месото и се храня с яйца, млечни продукти и риба, защото съм диабетичка и трябва много да внимавам с менюто си. Но „разковничето“ за сваляне трайно на килограмите е в следващите 20 дни – които посвещавам на пречистващата терапия с швейцарския натурален палмов сироп „Мадал Бал“.