Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Немски апарат за космонавти спира болката във врата, гърба и кръстаНяма човек, независимо млад или стар, който поне веднъж в живота си да не е изпитал болка в ставите, костите, мускулите, схващания на врата, на мускулатурата, проблеми в гърба. Особено при смяна на сезоните, при застудяване, както е в момента. „Започва да ме върти коляното, времето ще се промени” – прогнозират с точността на барометър по-възрастните хора. И започват да гълтат с шепи лекарства, за да спрат болката.

Как да подсилим организма за зиматаВсяка домакиня прави поне два пъти в годината основно почистване на къщата - през пролетта и есента. Ако така се грижихме и за тялото си, със сигурност щяхме да сме по-млади и по-здрави. Есен е и лекарите вече започнаха предупреждения за това какви вируси ще ни атакуват тази зима и какви превантивни мерки да вземем. Най-лесно и ефикасно е да изчистим организма си от всички натрупани токсини. Свободната от отрови клетка без проблем отклонява пътя на болестите към нея.

Знаете ли, че любимката на българските зрители телевизионната водеща Ани Салич, ангелогласната Ваня Костова, супермоделът Наоми Кембъл, носителят 2 пъти на Оскар Том Ханкс и Аштън Кътчър имат нещо много общо? Това е страстта им към една подмладяваща и вталяваща напитка. Ройтерс разкри тайната на световните звезди – палмовата диета. С нея те изчистват тялото от токсините, свалят излишните килограми и поддържат младежката си визия. Ето какво писа Ройтерс: „те прилагат програма, при която оцеляват 2 седмици само на швейцарския палмов сироп „Madal Bal”, лимон и пипер.”

От 120 на 20 единици прием на инсулин на ден, тегло от 227 на 126 килограма. Това са първите цифри, които Людмил Караянев радостно съобщава на всеки, който се интересува как може да подобри състоянието си при тежък диабет. Защото именно от тази болест страда от 2001 г. 62-годишният мъж от Тетевен. Именно оттогава, с отключването на диабета, започва напълняването. В един момент високият 175 см мъж тежи вече страшните 227 кг, получава изкривяване в коленните стави и може да се движи само с помощни средства.