Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Как да изхвърлим повече токсини през Коледните пости?

С програмата на Мадал Бал постигаме 2 в 1, като по време на постите правим дълбоко изчистване на тялото от токсини по един лесен и приятен начин. Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Така и така постим, защо да не използваме тези дни, за да станем по-здрави, като ускорим очистващите процеси и обновяването на клетките? Защо да не се почувстваме по-жизнени и млади?

Немски апарат за космонавти спира болката във врата, гърба и кръста

Няма човек, независимо млад или стар, който поне веднъж в живота си да не е изпитал болка в ставите, костите, мускулите, схващания на врата, на мускулатурата, проблеми в гърба. Особено при смяна на сезоните, при застудяване, както е в момента. „Започва да ме върти коляното, времето ще се промени” – прогнозират с точността на барометър по-възрастните хора. И започват да гълтат с шепи лекарства, за да спрат болката. А болката може да изчезне без приемането на химия, без да тровим организма си.

5 дневна програма - Мобилност и подвижност с MaRhyThe

Център Гарабитов представя новите си пакети Мобилност и подвижност с MaRhyThe в Новотел Пловдив. Пакетите са два вида - нормален и интензивен - включват 5 (пет) нощувки в Новотел Пловдив с включена закуска, 10 терапии MaRhyThe всяка от които с продължителност 50 (петдесет) минути за интензивен пакет и 5 терапии MaRhyThe всяка от които с продължителност също 50 (петдесет) минута за нормален пакет, индивидуални физически упражнения и детоксикация с Мадал Бал в продължителност на целия престой (пет дни).

Диагностика на аурата и енергийните центрове на човека в Център Гарабитов

Аура камера - е система която изчислява данните благодарение на биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човек. Тези данни са взаимно свързани и обработват от компютърна програма , която визуализира емоционално-енергетичното състояние на човека. Дава пълна картина на енергийното здраве и нивата на енергии в чакрите.

Термомасажор Мигун HY-7000E

153 патента; Златен медал в Женева; "Ролсройсът" на термомасажната апаратура в световен мащаб. Вече повече от 17 години името Мигун се спряга като лидер в областта на медицината, физиотерапията, рехабилитацията и масажа. Мигун е наложена световна марка по целия свят и призната от медицинските среди. "МИГУН" е пионерът в разработването на дълговълнови инфрачервени системи за масаж, както и водеща компания в тази сфера в световен мащаб.