Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

5 дневна програма - Мобилност и подвижност с MaRhyThe

Център Гарабитов представя новите си пакети Мобилност и подвижност с MaRhyThe в Новотел Пловдив. Пакетите са два вида - нормален и интензивен - включват 5 (пет) нощувки в Новотел Пловдив с включена закуска, 10 терапии MaRhyThe всяка от които с продължителност 50 (петдесет) минути за интензивен пакет и 5 терапии MaRhyThe всяка от които с продължителност също 50 (петдесет) минута за нормален пакет, индивидуални физически упражнения и детоксикация с Мадал Бал в продължителност на целия престой (пет дни).

Диагностика на аурата и енергийните центрове на човека в Център Гарабитов

Аура камера - е система която изчислява данните благодарение на биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човек. Тези данни са взаимно свързани и обработват от компютърна програма , която визуализира емоционално-енергетичното състояние на човека. Дава пълна картина на енергийното здраве и нивата на енергии в чакрите.

Термомасажор Мигун HY-7000E

153 патента; Златен медал в Женева; "Ролсройсът" на термомасажната апаратура в световен мащаб. Вече повече от 17 години името Мигун се спряга като лидер в областта на медицината, физиотерапията, рехабилитацията и масажа. Мигун е наложена световна марка по целия свят и призната от медицинските среди. "МИГУН" е пионерът в разработването на дълговълнови инфрачервени системи за масаж, както и водеща компания в тази сфера в световен мащаб.

Принцесата на Саксония отслабва с българска терапия

„Идвам в България специално за сверяването на часовника на моето здраве, да направя профилактика и да намаля теглото си. На възраст над 60 е нужно да се грижим особено добре за себе си“, признава пред медиите Теофана фон Саксен. Принцесата на Саксония, която е дъщеря на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война, вече седмица е в родината си и смъква всеки ден по 1 килограм.

Център Гарабитов внедри използването на Канген вода в офиса си в София

Посетителите и клиентите на Център Гарабитов в София могат да се докоснат до лековитата Канген вода. Обурудван с технологията Канген, която пречиства и снабдява водата с така нужните за организма вещества. Kangen вода® е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества. В съчетание с нашите програми и процедури, както и свойството на водата постигаме още по-добри резултати.