Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

На 02.07.2016 г. в град Пловдив ще се проведе практически семинар на  тема Работа с емоции

На 02.07.2016 г. в град Пловдив ще се проведе практически семинар на тема "Работа с емоции". Обучението ще води Иво, който ще ни покаже как на практика да се справяме с най-често срещаните негативни емоции. Иво е роден през 1971 год., завършва клинична и консултативна психология в СУ "Св. Климент Охридски", специализира когнитивно-поведенческа психотерапия. Работи като психолог към министерството на транспорта. С подобни групи се обучава и работи от 2007 г.

Отслабни, сподели и спечели с Мадал Бал парични и материални награди

На фейсбук страницата си център „Гарабитов“ обявява конкурс за най-добри резултати при свалянето на килограми, постигнати с палмовия сироп „Мадал Бал“. Всеки, който е ползвал швейцарския натурален концентрат може да сподели личния си опит и снимки, за да докаже ефекта. Класираният на първо място ще спечели 300 лв. и 1 литър и половина „Мадал Бал“, на второ - 200 лв. и 1 литър „Мадал Бал“, на трето – 100 лв. и половин литър „Мадал Бал“.

Деси свали 61 кг в център Гарабитов

Вили Виличкова от с. Рогош е майка на 21-годишната Десислава Тодорова, момиче, което не само се спаси от свръх тегло, от задушаваща кашлица и внезапни припадъци, но и сътвори върхови спортни постижения. Днес никой не може да повярва, че настоящата студентка и републиканска шампионка по академично гребане на 15 години е тежала 122.5 кг при ръст 170 см.

Царица на розата – Карлово заминава за Китай

18-годишната карловка Марина Свиленова е новата Царица на Розата - Карлово 2016. Ученичката в 18 СОУ “Уилям Гладстон” в гр. София изучава усилено английски и японски език. Тя бе избрана на традиционния конкурс сред 11 претендентки за короната. Красивата карловка стана лице и на Българо-Китайската асоциация за бизнес развитие. Катя Стайкова, директор на „Връзки с обществеността“ на Асоциацията, която бе част от журито, подари на Царицата на розата Царицата на козметиката - най-висшия клас българска козметика – марката BIOROSE.

Царица на розата – Карлово заминава за Китай

Знаете ли, че американската попдива и актриса Бионсе прибавя към любимия си палмов сироп щипка лют червен пипер? А същия сироп Карл Луис, лекоатлетът на хилядолетието и деветкратен олимпийски шампион, пие с щипка пресен джинджифил. Причината за различните добавки е в различния ефект, който търсят двете суперзвезди, ползвайки швейцарския 100-процента натурален палмов концентрат „Madal Bal” /„Мадал Бал”/. Певицата се вталява и подмладява, а легендарният състезател се зарежда с енергия и сила.