Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Николай Ников отслабна с 120 кгДа повярваш в себе си и да решиш, че искаш да се промениш. И да срещнеш Гарабитов. Това е начинът човек да отслабне със 120 кг, да свали едно цяло тяло от себе си, убеден е Николай Ников. 45-годишният варненец, който през 2010 г. тежеше 270 кг и влизаше само в дрехи по поръчка от 80-ти номер нагоре, вече от 2 години поддържа 150 кг – минус цели 120 кг, носи 60-ти размер – с 20 надолу и е скъсил колана си с половин метър. За ръста му от 191 см това вече е нормално тегло, което му позволява да се движи, да се обслужва сам, да работи, да има социален живот.

Лекарка разказа по Нова как лесно намали наполовина теглото сиСваляне от 116 на 55 кг и поддържането им вече 6 години. Без операции, без увисване на кожата и без йо-йо ефект! Как се постига това обясни в „На кафе“ по Нова телевизия ас. д-р Стиляна Кръстева. 28-годишната лекарка по дентална медицина и Иван Гарабитов, човекът, помогнал и да изхвърли 61 кг - буквално едно човешко тяло, гостуваха днес в предаването на Гала. Двамата демонстрираха..

Отслабване и подмладяване с методика Гарабитов в СПА комплекс Островче 19-24 априлЦентър Гарабитов организира пакет за отслабване и подмладяване по методика Гарабитов в СПА комплекс Островче от 19 до 24 април 2015. Пакета включа 5 нощувки - настаняване в единична стая, 4 броя Матрично-Ритъмна Терапия всяка с продължителност 50 минути, детоксикация..

8 здравословни подаръка за 8-ми март поднася ГарабитовПо случай международния ден на жената 8-ми март Иван Гарабитов, българският гуру в здравословното отслабване, и екипът на център „Гарабитов“ ще поднесат 8 подаръка, подпомагащи здравето и младостта, на обща стойност 800 лв. Всеки поръчал сиропа Мадал Бал от 5-ти до 10-ти март чрез сайта www.garabitov.bg или по телефона участва в томболата, която ще бъде изтеглена на 11-ти март.