Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Център Гарабитов внедри използването на Канген вода в офиса си в София

Посетителите и клиентите на Център Гарабитов в София могат да се докоснат до лековитата Канген вода. Обурудван с технологията Канген, която пречиства и снабдява водата с така нужните за организма вещества. Kangen вода® е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества. В съчетание с нашите програми и процедури, както и свойството на водата постигаме още по-добри резултати.

Болестите са резултат от нарушения ритъм на клетките

Сърцето работи в ритъм, мозъкът действа в ритъм, всички органи, 70-те милиарда клетки в тялото ни... всичко в нас живее, диша и се движи в ритъм. Вече знаем или сме чували, че всичко около нас и в нас е вибрация. Когато сме в хармония със себе си всички наши клетки трептят в правилната честота. Причините да изгубим хармонията си и да се блокираме могат да бъдат, както вътрешни – лоши мисли и чувства, страх, агресия, депресия, така и външни – травма при спорт или злополука..

Валентин Йорданов награди Иван Гарабитов, а Ивана го изненада

4 награди получи заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов. Българската федерация по борба, спортните клубове „Левски“, „Локомотив“ и „Ботев - Враца“ го отличиха с плакети по случай неговия 70-ти рожден ден. Валентин Йорданов лично връчи отличието на Гарабитов в спортната зала на Пловдивския университет. Президентът на Българската федерация по борба награди още и Стоян Лазаров, Димитър Лазаров и Георги Петков за заслугите им към развитието на тази дисциплина.

Въведете тялото си в ритъм с Матрично-Ритъмна Терапия

Живеем в динамично и интересно време, свидетели сме на изключително бързи промени в ценностната ни система - рухват стари модели, разделяме се със стари познати и приключваме дългогодишни връзки. Новото време изисква нов поглед и ново разбиране, за да се хармонизираме със заобикалящата ни среда – Вселената. Вече знаем или сме чували, че всичко около нас и в нас е вибрация. Когато сме в хармония със себе си всички наши клетки трептят в правилната честота.

Център Гарабитов с нов офис в Новотел Пловдив

С удоволствие ви съобщаваме, че за удоство на всички наши приятели и последователи Център Гарабитов вече може да откриете в нов офис - Новотел Пловдив на площад Сливница срещу СПА Центъра на хотела (басейна). Новият офис е с работно време от Вторник до Петък 10:00 - 14:00 часа, както и в Събота 10:00 - 17:00 часа. Предварителна информация и записвания може да направите на телефон 0899 866 871.