Slide background

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие,
че са в добро здравословно състояние. Щом това
ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв
начин ние претърпяваме забавяне на здравословните
процеси вътре в матрицата (междутъканните
пространства около клетката) и задържане на
нормалното движение на течностите.

Прочети още //

Център Гарабитов с нов офис в Новотел Пловдив

С удоволствие ви съобщаваме, че за удоство на всички наши приятели и последователи Център Гарабитов вече може да откриете в нов офис - Новотел Пловдив на площад Сливница срещу СПА Центъра на хотела (басейна). Новият офис е с работно време от Вторник до Петък 10:00 - 14:00 часа, както и в Събота 10:00 - 17:00 часа. Предварителна информация и записвания може да направите на телефон 0899 866 871.

На Еньовден медитират за мир, любов и хармония в Средна гора

На Еньовден, 24 юни, екипът на Духовна здравна академия „Гарабитов” организира колективна медитация за Любов, Мир и Хармония за България и света в Средна гора. Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, българският гуру в здравословното отслабване и известен йога последовател, кани привържениците на духовни школи, спортисти и всички желаещи да се изкачат с него на едно от най-високо енергийните кътчета в България – светилището „Свети Иван” край с. Мътеница в Средна гора. Сборният пункт е 10 часа, сряда, 24.06.2015 г., в центъра на село Мътеница.

Как да сме силни и здрави и на 70 с йога – правилата на Гарабитов

„Йога е система за самоусъвършенстване на физиката и духа. Ако спазваме няколко прости правила на индуистката философска школа и на 70 години ще бъдем силни и здрави и ще се чувстваме млади и пълни с енергия“, казва Иван Гарабитов по повод честването на 21 юни за първи път в България на Международния ден на йога.

Пълната промяна на Светослав Кръстев от 160 до 82 кг!

Пълната промяна във външия вид, а и в живота на Светослав Кръстев от Враца, който от 160 кг. днес тежи 82 кг. започва от Център Гарабитов! Вижте специалното видео, което направихме в чест на Светослав, в което той разказва как се справи с килограмите и как промени своя живот!